Kerstverhaal: In een ander licht

in een ander licht feelgood kerstverhaal tropes

Ben jij -net als ik- dol op lichtjes? En kan je niet wachten tot de kerstverlichting van zolder komt? Dan is 𝓘𝓷 𝓮𝓮𝓷 𝓪𝓷𝓭𝓮𝓻 𝓵𝓲𝓬𝓱𝓽 een heerlijk kort kerstverhaal om alvast mee in de sfeer te komen! 🎄✨

Over ‘In een ander licht’

Niemand begrijpt kerst zoals Quinty. Al jaren op rij organiseert ze de mooiste kerstshow van het land. Het grootste kerstdorp, de hoogste kerstboom, de meeste lichtjes… De kerstshow van De Designhal staat boven aan het must-visit-lijstje van iedere kerstfanaat.

Ook dit jaar weet ze alle records te breken. Alleen de kapotte lampjes van de Coca-Cola-kersttruck zijn haar een doorn in het oog. Net als de norse kersthater Nick, die de truck bemant, maar weigert in te zien dat alles perfect moet zijn.

Als de kersttruck en een flink pak sneeuw ervoor zorgen dat ze op kerstavond samen met hem in de Designhal vast komt te zitten, hoopt Quinty dat Nick zal inzien hoe mooi kerst is. Maar ziet ze tussen al die lichtjes en versiering eigenlijk zelf nog wel waar kerst werkelijk om draait?

Exclusief te lezen via bol, Kobo en Kobo Plus

Vanaf 10 november is ‘In een ander licht’ te lezen via bol, Kobo en inbegrepen in het abonnement van Kobo Plus. Heb je zin in een lekker kerstig tussendoortje dat je in 1 ruk uitleest? Zet ‘m dan snel op je ereader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.