Uit de tent gelokt: een gratis kort verhaal

Wie mij volgt op Instagram of mijn nieuwsbrief leest, heeft het waarschijnlijk al wel gezien: onlangs publiceerde ik een kort zomers verhaal: Uit de tent gelokt. Helemaal gratis te downloaden als ebook! Speciaal voor wie graag eens een feelgoodverhaal van mijn hand wil lezen. Of voor wie na de Studio Holland-serie niet kan wachten op meer 🙂

Een allesbehalve luxe werktripje naar een vakantiepark…

“Nadat haar relatie met Renze is stukgelopen, ziet de zomer er voor Fem uitzichtloos uit. Een fancy werktripje is dan ook precies wat ze nodig heeft. Dat ze haar werk oersaai vindt en haar baas niet kan uitstaan, vergeet ze spontaan bij de gedachte aan een vijfsterrenhotel, luxe dinertjes en een jaloersmakende view…

Als ze in plaats daarvan drie dagen doorbrengen op het aftandse Vakantiepark De Bosrand, wordt pijnlijk duidelijk dat zowel het bedrijf als zij zelf zich op een dieptepunt bevindt. Tussen de vervallen huisjes, de frituurlucht en het uitzicht op het toiletgebouw zorgen alleen de jongens van de pop-up camping, Jurre en Edwin, voor wat welkome afleiding. 

Na haar verblijf op De Bosrand weet Fem een ding zeker: nooit van haar leven komt ze nog voor haar werk op een vakantiepark. Maar terug op kantoor is het niet veel beter. Had die vrolijke Jurre dan toch gelijk dat haar kleurloze baan eigenlijk niet bij haar past? En waarom heeft zij, die niks doen tot kunst heeft verheven, plots de behoefte om Jurre en Edwin op weg te helpen met hun campingavontuur?”

Gratis te downloaden als ebook!

Na het uitkomen van Weg van jou, het laatste deel in de Studio Holland-serie, was ik zelf ook wel toe aan een heerlijk lange zomer om even op te laden. Hoewel ik dat -gelukkig- niet heb hoeven doen op een vervallen vakantiepark… Ik wilde niet direct aan een nieuwe roman beginnen, maar merkte dat ik ook weer heel veel zin had om te schrijven. Uit de tent gelokt is een verhaal dat ik nog had liggen van een tijdje geleden, en het werd een van mijn zomerprojectjes om het te herschrijven én uitbreiden. Mijn lieve schrijfcollega Danielle maakte deze geweldige cover voor me. En rapapapaaa… daar was een heerlijk ebook om weg te geven als cadeautje!

Hij is gratis te downloaden, het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is je aanmelden op mijn nieuwsbrief (zie de zijbalk van de blog, of op mobiel: scroll een stuk naar beneden). Lukt het niet, stuur me dan even een DM op insta met je mailadres en ik voeg je toe.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Sneak peak van de volgende nieuwsbrief…

No worries: ik verstuur mijn nieuwsbrief helemaal niet zo vaak. Dus ik zal je zéker niet spammen! Ook bloggen schiet er de laatste tijd wat bij in… Maar ik kan wel alvast verklappen dat ik heel binnenkort weer wat nieuwtjes te vertellen heb op schrijfgebied! Eén tipje van de sluier wil ik wel alvast geven: naast dit zomerse verhaal, schreef ik ook een kerstverhaal en daar ga ik ergens in de komende weken meer over vertellen.

Heb jij ‘Uit de tent gelokt’ al gelezen?

Laat het me zeker weten als je ‘m uit hebt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.