Weg van jou (Studio Holland 3) is verschenen

Het derde en laatste deel van de Studio Holland trilogie is er! Op 4 juli, nog mooi voor het begin van de zomervakantie, is Weg van jou verschenen. Dit laatste deel kan dus deze zomer mooi mee in de koffer. Extra leuk aangezien in dit derde boek een reisprogramma centraal staat (dat mocht als reisliefhebber natuurlijk niet ontbreken ;)) Ik ben zo blij dat de hele serie nu compleet is. Het was een hele kluif om in het afgelopen jaar drie boeken te schrijven, maar tegelijkertijd ben ik zelf ook enorm van de personages en verhalen gaan houden.

Over Weg van jou

Na het succes van het kookprogramma Smoor op Hollands geniet Floor met volle teugen van haar carrière als presentatrice bij Studio Holland. Ook haar relatie met Jacob lijkt helemaal op rolletjes te lopen. Als het appartement van haar collega Aldo vrij komt, kan ze haar geluk niet op. Het is tijd om haar geliefde Brabant te verlaten voor een volgende stap: samenwonen met Jacob in Utrecht. 

Floors nieuwe reisprogramma brengt haar naar de verste uithoeken van het land. Intussen verloopt de kennismaking met haar nieuwe woonplaats allesbehalve soepel. Tot overmaat van ramp loopt ze ook haar Kalverliefde-rivaal Melanie weer tegen het lijf. Als de opnames van Ver Weg, Dichtbij dan ook nog compleet in het honderd lopen, lijkt het wel of haar – eerder zo gruwelijk irritante – collega Maurits haar beter begrijpt dan Jacob. Kan ze haar thuis nog bij Jacob vinden, of is ze daarvoor te ver van hem verwijderd?

Blogtour recensies: gemiddeld 4,6 sterren!

Na de release plaatsten tien bloggers en ‘bookstagrammers’ tien dagen lang dagelijks een review. In de afbeelding hiernaast vind je wat highlights uit de reviews. Ze gaven het boek 4x 4 sterren en 6x 5 sterren… hoe dan? Ik vind het nog steeds ongelooflijk hoe enthousiast de lezers zijn. Vanuit allerlei hoeken krijg ik reacties, van bekenden en onbekenden, en dat is zó leuk! Lees je een van mijn boeken, laat het me dan zeker even weten 🙂

Studio Holland ebundel

Omdat de hele serie nu compleet is, heeft uitgeverij HarperCollins Holland ze ook gebundeld in een mooie e-bundel.

Studio Holland is een driedelige feelgoodserie over de kersverse tv-ster Floor. Met een hoop hilarische, stuntelige en romantische avonturen rolt ze steeds verder het televisiewereldje van Hillywood in. Ready… Set… Action! 

Drie boeken in een jaar… what’s next?

Nu ik even deadlineloos ben, heb ik mooi de tijd voor wat andere projecten. Zo ben ik bezig met een opleiding scenario schrijven (“Kalverliefde: de film”… dat zou toch wel mijn ultieme droom zijn!), een paar freelance schrijfopdrachten en… jawel, er kriebelt ook alweer een nieuw verhaalidee, waarvan ik zelfs het begin al op papier heb gezet. Maar dat is allemaal nog onofficieel. In de tussentijd geniet ik van de zomer, profiteer ik van de regendagen om mijn websites en blog te updaten, en hebben we onze vakantie nog in het vooruitzicht. Opladen, genieten, en zelf een stapel boeken verslinden.

Stop jij nog boeken in je koffer deze zomer?

…misschien zelfs Weg van jou, of de hele Studio Holland serie? 🙂 Je vindt ze in elke digitale boekwinkel en in de abonnementen van Kobo Plus en Storytel. Koop je ze via de links op mijn website op bol.com, dan verdien ik een klein beetje commissie.

Op zoek naar meer fijne feelgood boekentips? Check dan vooral ook de boeken van mijn HarperFirst collega’s!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.