A Head Full of Dreams

Coldplay A Head Full of Dreams Tour Amsterdam

Dankzij 3FM, die het concert van gisteren as we speak ‘live’ uitzenden, zit ik hier nog eens volle bak na te genieten van Coldplay. Ik was erbij gisteren in de ArenA, wát een show. De kunstjes van leuke schermen, lasers, lichtshows en snippers kennen we zo onderhand wel zo’n beetje (al vond ik de armbandjes die op bepaalde momenten in bijpassende kleuren oplichtten wel echt fantastisch!), maar een wereldband als Coldplay, goede line-up, uitzinnig publiek en dus een dikke goede sfeer maakten het wel echt een vette ervaring. Ik ben er niet zo eentje die bij bosjes concerten of festivals bezoekt, maar dit vond ik wel echt de moeite meer dan waard. 

En wat is A Head Full of Dreams eigenlijk een cd die goed bij me past. Positief en vol kleur. De vibe die het concert goed wist te pakken. Wat ik al hoopte: de closer was Up&Up. Al vanaf de cd release is dit direct mijn favoriete nummer, en sindsdien ook elke dag het nummer waarmee de Sonos mij wakker maakt. Het herinnert me om van elke dag iets moois te maken. 

See a pearl form a diamond in the rough
See a bird soaring high above the flood
It’s in your blood, it’s in your blood 

Een nummer voor positivo’s at heart. 

Yes I want to grow, yes I want to feel
Yes I want to know, show me how to heal it up
Heal it up

 Voor degenen die verder willen komen met elke stap die ze zetten. Nieuwsgierig zijn. Willen verbeteren.

And you can say what is, or fight for it
Close your mind or take a risk
You can say it’s mine and clench your fist
Or see each sunrise as a gift 

Je maakt zelf een keuze hoe je omgaat met bepaalde situaties. En vergeet niet om af en toe stil te staan, en je te beseffen hoe ‘blessed’ je bent met alles om je heen. 

Up & Up & Up 

Ook zonder deze associaties is de officiële video van Up&Up trouwens enorm de moeite waard. Een van de mooiste clips die ik sinds tijden heb gezien! Gegarandeerd goed voor een glimlach. En dat is me al wat waard 🙂

Don’t ever give up!

Deel of bewaar:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.