Weer een week… #28: “May your choices reflect your hopes, not your fears”

Weer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

Terug in ons kikkerlandje!

Het is eigenlijk geen week, maar alweer een maand geleden dat ik mijn wekelijkse terugblik met jullie deelde. Het zal de vaste lezer niet ontgaan zijn: ik was op vakantie en heb me even he-le-maal niets van de rest van de wereld aangetrokken. Op een instagramfotootje per dag na. En dat was lekker joh! Even écht helemaal weg. Ik was er aan toe.

Naast de opmerkingen over onze gekleurde koppies, kreeg ik na thuiskomst vooral “dat is zeker wel even wennen” naar mijn oren. Wennen aan de kou. Wennen aan weer moeten werken. Wennen aan ons Nederland. Ach welnee, ik hoefde helemaal niet te wennen 🙂 De kou viel erg mee, en ik zat helemaal opgeladen weer op kantoor. Het is weer voorbij, maar ik heb zó genoten… daar kan ik wel even op teren. De herinnering aan een supermooie reis blijft, en dat moet je koesteren!

“May your choices reflect your hopes, not your fears” (-Nelson Mandela)

Zeg je Zuid-Afrika dan zeg je Nelson Mandela, en dat is natuurlijk het toonbeeld van positiviteit en dankbaarheid voor vrijheid. Een bijzondere man en een groot voorbeeld voor velen, en er zijn dan ook tal van prachtige en inspirerende quotes van Mandela. Deze quote heeft niets met onze reis te maken, maar vind ik wel een van mijn motto’s: zoveel mogelijk uitgaan van het positieve, en dus je keuzes baseren op je dromen en waarden in plaats van handelen uit angst en negativiteit. “May your choices reflect your hopes, not your fears”. Je keuzes zeggen zoveel over wie je bent, en waar je heen wilt. Twijfel je ergens over? Denk dan eens aan deze wijze woorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.