Weer een week… #33: “Merry Everything and a Happy Always!”

Weer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

Work hard, play hard

Geen kerstvakantie hierzo, maar wél twee feestelijke lange weekends. Ik vind het eigenlijk nooit zo erg om te werken tussen Kerst en Oud&Nieuw. Er heerst een gemoedelijk sfeertje op kantoor en je bent toch al zoveel vrij met die feestdagen.

En tussen het werken door, zijn we dit lange Kerstweekend in elk geval knallend begonnen vrijdagavond bij Tiësto in de nieuwe evenementenhal in Breda. Work hard, play hard ? Een kleine impressie:

Tiësto in hometown Breda! ???@tiesto @breepark #Breda

Een bericht gedeeld door Yvonne (@yvonnenieuw) op

Het was wel eventjes slikken toen ik las dat hij pas tussen 0.00 en 02.00 zou komen draaien (damn, ik word oud, haha) maar als je dan eenmaal gezellig met vrienden wat gaat drinken is het zó laat. En een prima feestje!

De laatste Weer een week…

De laatste week van het jaar, de laatste maandag van het jaar, en ook de laatste ‘Weer een week…’! Ik ben dol op inspirerende quotes, maar er zit ook een keerzijde aan: alle tijd die je besteedt aan het delen van tegeltjeswijsheden zou je eigenlijk beter kunnen besteden aan het waarmaken van die wijsheden. Laat je inspireren, maar vergeet niet dat er ook actie nodig is! 🙂

Ik had me al voorgenomen om mijn wekelijkse terug-en vooruitblik in een ander jasje te gaan gieten, en intussen kwam er ook nog iets anders op mijn pad (daarover later meer…!) waardoor het me ook wel goed uitkomt om deze wekelijkse blogrubriek voorlopig te laten varen.

“Merry Everything and a Happy Always!”

Daarom niet alleen een boodschap voor deze feestdagen en het nieuwe jaar, maar voor élk moment! Een mooie afsluiter van mijn reeks quotes. Merry Everything and a Happy Always!

Fijne feestdagen!

2 Reacties

 1. Robin
  december 25, 2017 / 11:27 am

  Vond het altijd leuk je weekberichten te lezen. Jammer dat dit de laatste was. Ben erg benieuwd naar de nieuwe vorm. De allerbeste wensen met alles.

  Groet,
  Robin

  • Yvonne - Vrolijke Fladderaar
   Auteur
   december 28, 2017 / 7:38 pm

   Leuk dat je hier een keertje reageert Robin 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.