Weer een week… #10: “Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Quote: Travel is the only thing you buy that makes you richer

Weer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

Vakantie in Bella Italia ❤️

De afgelopen week stond nog voor een groot deel in het teken van vakantie. Wat hebben we het fantastisch gehad in Italië aan de noordkant van het Gardameer en omgeving. Hier in Nederland was het gelukkig ook eindelijk eens echt zomer, en des te beter was het daar. We hebben echt alleen maar mooi weer gehad, en daar volle bak van genoten.

De eerste dagen van de vakantie moest ik nog even een beetje afschakelen in mijn hoofd, maar daarna werd het ook daarboven echt heerlijk rustig. Ons appartement lag prachtig, een klein stukje bergop, dus het enige dat je hoorde waren vogeltjes en af en toe een motor die langsreed. Oh ja, en de ezel van de buurman ? En het tweede deel van onze week waren we ook nog eens de enige gasten. Zelfs de eigenaren hebben we maar een paar keer gezien. Echt fijn om samen even helemaal weg te zijn. Dat was al veel te lang geleden.

In de Beleefmomentjes van komende week vertel ik je er vást nog meer over, maar één ding is zeker: dat relaxte gevoel draag ik nog wel even met me mee. Heerlijk nagenieten! En dat ook nog eens met een extra lang Pinksterweekend. Wat voel ik me een bofkont.

Uitzicht op het Gardameer vanaf Casa Velo

Wat een uitzicht he? En dit hadden we een groot deel van de week voor onszelf. Genieten!

Een privé zwembad en door de ideale ligging ook nog eens de hele dag zon. Je kunt mij niet veel blijer maken ?

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Een quote naar mijn hart. En wat voel ik me weer éxtra rijk tijdens en na zo’n heerlijke week. Wat een enorm gevoel van vrijheid om naar zo’n mooie plek te kunnen gaan. En dat terwijl we later dit jaar nog een verre reis tegoed hebben. Maar de quote gaat natuurlijk vooral ook om de rijkdom die je van een reis weer mee naar huis neemt, in de vorm van belevingen en ervaringen die je rijker bent.

De andere culturen waar je van leert. De omgeving die je in je opneemt. De fijne mensen die je spreekt. De lol die we hebben gehad: een dagje glijden en spetteren in een waterpark, samen mountainbiken. Het gevoel van bergafwaarts naar beneden zoeven op de fiets. Een dagje wereldgeschiedenis meemaken: Tom Dumoulin de Giro zien winnen in Milaan. Een nieuwe stad leren kennen. Het prachtige uitzicht en het lekkere eten. We hebben weer een rugzak vol aan ervaringen mee teruggenomen. En het mooie aan deze rijkdom is: die raak je nooit meer kwijt!

Ik hoop dat jij ook nog een reis in het vooruitzicht hebt! In elk geval een hele fijne nieuwe week allemaal ?

Zonsondergang bij het zwembad van Casa Velo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.