Weer een week… #15: “Summer is a state of mind”

Quote: Summer is a state of mindWeer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

Zomer in Nederland

We zijn begonnen aan juli en het is ook nog eens écht zomer in Nederland met deze fijne temperaturen. Collega’s gaan met bosjes tegelijk op vakantie, maar zelf werk ik de hele zomer lekker door. Sinds afgelopen week gelukkig wel weer met mijn vrije dinsdag/freelancedag, dus ik had na een paar volle weken weer wat ademruimte. En tegelijkertijd is het fijn om op die dag wat extra buiten te kunnen zijn. Wat is dat toch genieten hè in die zomermaanden. Donderdag ging ik tussen de buien door om half 9 nog in een hemdje buiten hardlopen. Vrijdagavond hadden we een verjaardagsfeestje waarbij we de hele avond in een shirtje buiten konden staan. Zaterdag buiten eten bij vrienden. En deze blog schrijf ik ook weer buiten, al liggend/hangend/bungelend in mijn tuin-ei.

“Summer is a state of mind”

Ik hou van die relaxte zomermaanden. Ook al moet ik zelf gewoon werken. Je merkt toch dat de summer vibes in de lucht hangen. En die kleine tekenen van zomer, kan ik zo van genieten. ’s Morgens zonder jas de deur uit. Open schoentjes of zelfs blote benen. Een koude pastasalade als maaltijd. Ik vind het dus ook nooit erg om pas na de zomer vrij te zijn. In mijn hoofd is het stiekem toch een beetje zomervakantie. En dat maandenlang. Dat we nog maar veel van deze mooie weken mogen krijgen!

Zundert Trappist

Voor het eerst sinds lange tijd dronk ik weer eens een speciaal biertje… perfect op zo’n zomeravond ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.