Weer een week… #18: “Those who don’t believe in magic will never find it”

Quote: Those who don't believe in magic will never find it (-Roald Dahl)

Weer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

It’s so fluffy!

Ken je de film Despicable Me? Vast wel, en anders moét je in elk geval wel van Minions hebben gehoord. Ik ben best wel een zeikerd wat animatiefilms betreft; als het niet van Disney of Pixar komt dan acht ik de kans doorgaans vrij klein dat ik het goed vind. Maar Despicable Me (in het Nederlands “Verschrikkelijke Ikke”) is een uitzondering. Op de een of andere manier blijf ik de Minions echt verschrikkelijk grappig vinden. Dus moest ik natuurlijk naar Despicable Me 3, die nu draait in de bioscoop. Ik heb weer gelachen hoor ?

Zoals het kleine meisje Agnes in de film, was ik vroeger ook (en stiekem misschien nog steeds wel een beetje ?) Ze is dól op unicorns. En wil nog zo lekker blijven geloven dat ze echt bestaan. Alleen waren het bij mij dan Troetelbeertjes en My Little Pony’s. Maargoed, zelfde idee 😉

“Those who don’t believe in magic will never find it”

Een quote van een van mijn favoriete schrijvers of all time: Roald Dahl. De volledige quote luidt:

“And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it.” – Roald Dahl.

Roald Dahl moet hier zelf een ster in zijn geweest. Je kent vast zijn bekende kinderboeken zoals Sjakie en de Chocoladefabriek, de GVR,  de Griezels en mijn persoonlijke favoriet, Matilda. Maar wist je dat hij ook fantastische verhalen voor volwassenen heeft geschreven? Ook die zitten vol van zijn karakteristieke krankzinnigheid en verrassende eindes. Een storyteller naar mijn hart. En de quote is natuurlijk hartstikke waar: je ziet de mooiste dingen, als je er voor open staat.

2 Reacties

 1. augustus 3, 2017 / 1:18 pm

  Ik vind de Minions niet zo leuk maar Verschrikkelijke Ikke 3 wil ik zeker zien. Ik ben opgegroeid met Disney Classics en maak nu alle animatiefilms mee met en door mijn kinderen 😉

  • Yvonne - Vrolijke Fladderaar
   Auteur
   augustus 5, 2017 / 5:36 pm

   Dat lijkt me echt fantastisch aan kinderen (maar ik ga dus ook gewoon zonder, hahaha!) 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.