Weer een week… #30: “Make it a december to remember”

Weer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

Heerlijk avondje & genieten van de kerstboom

Het is december! Oef, ik wil er eigenlijk nog helemaal niet op terugkijken dat er al 11 maanden van het jaar voorbij zijn… dus ik hou het nog maar even bij een terugblik op afgelopen week ?

Het was wel echt een weekje met winters thema. De zomerbanden zijn weer verwisseld voor de winterslofjes (precies op tijd voor de nachtvorst, en een flinke rit van Brabant naar Hardenberg voor een dagje werken voor Twist&Turn), we mochten krabben, en wat was het ver-schrik-ke-lijk koud op de ijsbaan! Oh ja, ik ben dus na onze vakantie weer begonnen met kunstschaatsen. Vorig jaar heb ik een seizoen gemist, maar ik vind het nog veel te leuk om er helemaal mee te stoppen.

Vrijdagavond stond nog in het teken van Sinterklaas tijdens een heerlijk avondje met vrienden, maar zaterdag mocht ik dan los: de kerstboom staat! ?

“Make it a december to remember”

Of het nou is omdat je allerlei gezellige feestdagenactiviteiten tegemoet gaat, of omdat je nog snél even je doelen voor dit jaar wil verwezenlijken: maak het een fantastische december!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.