Weer een week… #32: “When it rains, look for rainbows. When it’s dark, look for stars”

Weer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

Afronden & afstrepen

Soms heb je van die weken dat je het ene na het andere van de to-do-list kunt strepen. Ik had dat afgelopen week. Van dingen waar we ‘een klap op moesten geven’ voor in huis, tot de voorbereiding van ons deel van het kerstdiner. De trap naar de zolder is geschilderd (wát een verschil!) en de kerstkaarten op de bus. Oh ja, en ik plaatste alvast een bestelling van de boodschappen bij Jumbo. Ideaal hoor: tot en met komende zaterdagochtend nog te wijzigen, en zondagochtend ophalen. Geen drukte en al je boodschappen voor de feestdagen in huis. Lekker, zo’n opgeruimd lijstje = een opgeruimd hoofd = relaxed de feestdagen in!

Huge burgers 1.0

 

Net als vorige week heb ik dus wéér alleen een eetfoto te delen… maak kennis met dé ‘huge burgers’ van eetcafé Walkabout, de Aussie Pub in Breda. De laatste jaren kun je zo’n beetje overal wel hippe en superlekkere hamburgers eten, maar hier deden ze het al voordat het hip was. En gelukkig hebben ze de succesformule niet veranderd. Hij is huge en verrukkelijk! Een van mijn favoriete tentjes in Breda. Ik ben wel een klein beetje bevooroordeeld omdat het een Australisch eetcafé is (my weak spot), maar ook los daarvan: toptent! Op maandag kun je zo’n burger al voor € 8,90 eten, geen geld toch? Verdorie, het is maandag en ik zou er zo weer eentje lusten 😉

“When it rains, look for rainbows. When it’s dark, look for stars”

De “donkere dagen voor Kerst” zijn aangebroken. En donker is het ook echt zeg, als je ‘s morgens weggaat en ‘s avonds terugkomt van kantoor. Gelukkig hoorde ik dat vanaf afgelopen week de dagen alweer langer beginnen te worden! En het heeft ook wel weer iets knus, die lampjes in en om het huis. “When it rains, look for rainbows. When it’s dark, look for stars”: gewoon een uitspraak om je eraan te herinneren dat er altijd een positieve kant is aan dingen!

Over een weekje is het Kerst. Take it easy en geniet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.