Weer een week…#9: “Veni. Vidi. Amavi: We came, we saw, we loved.”

Weer een week…voorbij, én voor de boeg! Het is alweer maandag. Nog heel even terugkijken naar de afgelopen week die weer voorbij is gevlogen. Wat neem ik daarvan mee de nieuwe week in?

Breda-week en vakantie preppen met heel veel Italiaans!

Ik had een Breda-week. Dinsdag ging ik al even de stad in voor wat zomerkleren. Tijdens de verhuizing heb ik heel fanatiek opgeruimd, dus dat was erg nodig. Woensdag een lekkere les Crossfit (gymnastics met een en al handstanden, oef!). Vrijdag uit eten bij Barlucca, een van mijn favoriete restaurants in Breda, en daarna nog buiten op het terras kunnen zitten bij ‘t Hart van Breda. En zaterdag moest ik wéér in de stad zijn om een eettafelstoel om te ruilen, dus deed ik gelijk nog wat laatste vakantie-inkopen en ging lunchen bij de Pasta Kantine. Waar ik trouwens geen pasta at, maar een lekkere sandwich. Pasta stond ‘s avonds op het menu. Alvast even oefenen voor de vakantie ? Wat een fijne week, en er komt nog zoveel meer moois aan. En nee, niet in Breda!

Veni. Vidi. Amavi. (We came, we saw, we loved)

De vakantie staat voor de deur. Je raadt het misschien al: Italië it is. Dat vinden we allebei een geweldig land. Mooi weer, lekker eten, relaxte sfeer, prachtige omgeving. Need I say more? Ik kwam vroeger al geregeld in de omgeving van het Gardameer en dat is waar we ook nu weer naartoe gaan. Twee jaar geleden zijn we voor het eerst samen in Riva del Garda geweest en dat beviel zo goed, dat we weer in die omgeving een appartementje hebben gezocht. “Veni. Vidi. Amavi.” We came, we saw, we loved. Hopelijk wordt deze vakantie weer net zo fijn. Het is al even geleden dat we samen weg zijn geweest, dus daar kijk ik erg naar uit.

Maar eerst nog eventjes werken. Het belooft in ieder geval goed weer te worden, en ook in Nederland ziet het er komende week prima uit. Fijne week, allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.