Even iets anders…

Soms gebeuren er dingen in je leven, die je dwingen om even een ander pad te bewandelen dan je voor ogen had. Het is heel menselijk om te denken dat je alles zelf in de hand hebt, dat je méér controle hebt over je leven dan anderen. Zeker als positivo zijn zulke gedachten een valkuil. Want er kan altijd iets gebeuren.

Zoals je misschien al hebt gemerkt, is het al eventjes stil op Vrolijke Fladderaar. Ook mijn leven heeft even zo’n andere wending genomen. Een pad waar ik overheen moet. En doordat ik hiermee moet dealen, heb ik besloten om een tijdje niet te bloggen. Niet per sé omdat ik er niet over wil praten (de mensen die mij persoonlijk kennen weten ervan, en het is geen geheim), en ook niet omdat ik geen inspiratie heb. Integendeel! Nu is echter voor mij nog niet de tijd om het op mijn blog te delen. Ik voel dat ik mezelf even de ruimte moet geven voor wat andere dingen.

Ik wilde natuurlijk wel iéts laten horen, want het is niks voor mij om gewoon ineens, zomaar, een stokje ergens bij neer te gooien en weg te lopen. En over een tijdje ben ik hopelijk weer back on track! Om dan maar in mijn geliefde inspiratievolle quotes te blijven, heb ik er eentje bij gezocht die bij de situatie past. The obstacle is the way. Wat er ook gebeurt: je hebt altijd een keuze hoe je met de situatie omgaat. Voor mij is dit nu even de juiste weg. See you later!

2 Reacties

  1. september 17, 2018 / 7:14 pm

    Oh dat klinkt niet heel best, ik hoop dat het niets ergs is en we je gauw weer terug zien hier!

  2. oktober 19, 2018 / 8:24 am

    Wat rot om te horen dat je een moeilijke tijd doormaakt. Goed dat je een pas op de plaats maakt en de tijd neemt om alles een plekje te geven. Ik wens je heel veel sterkte toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.