Fijne feelgood ebooks van mijn HarperFirst collega-auteurs!

Mijn eigen debuut is in aantocht, maar nog voordat ik daar meer over ga delen, richt ik graag eerst nog even de spotlights op mijn collega-auteurs! Ik mag mezelf namelijk nummer vijf noemen onder het nieuwe e-only label van HarperCollins Holland: HarperFirst. Samen met nog vier feelgood-schrijfsters vormen we een heuse ‘feelgood squad’. Dit vind ik een van de allerleukste dingen van een boekcontract: ineens is schrijven niet meer iets wat ik vooral in mijn eentje beleef, maar kan ik dit schrijf-lief-en-leed delen met deze fantastische (en zo talentvolle!) meiden: Kristie Raaijmakers, Danielle Carson, Marieke Douwes-Fransz en Brenda Broekhart.

Intussen is van alle vier deze toppers het eerste deel (en soms ook al een vervolg) verschenen. Je denkt misschien dat ik wat bevooroordeeld ben… maar geloof me: deze boeken zijn stuk voor stuk zo fijn! Check de reviews maar (de lat ligt verder dus totaal niet hoog… kuch!). Ik stel ze aan je voor 🙂 En eh, zet ze gelijk even op je verlanglijstje. You won’t regret it!

Compleet van de wijs – Kristie Raaijmakers

Rock & Flirt is een heerlijke vierdelige feelgoodserie die bol staat van muziek, romantiek en vriendschap. Compleet van de wijs is het eerste deel. Are you ready to rock? 

Fleur fladdert door het leven: ze struint concerten en festivals af, zingt regelmatig op feesten en partijen en flirt er lustig op los. Niet voor niets staat ze bekend als ‘Fleur Flirt’. Haar dagelijkse leven is alleen wat saai: ze werkt al jaren voor dezelfde vreselijke bazin en haar relaties lijken een maximale houdbaarheidsdatum van een paar maanden te hebben. Kortom, Fleur Flirt is toe aan verandering. 

Ze is dan ook dolblij als ze de kans krijgt om mee te doen aan Utrecht on Stage, hét evenement voor jong muzikaal talent. Het enige nadeel is dat ze een duet moet zingen met de mannen van de up-and-coming rockband Misty Figures. Vanaf het eerste moment dat hij haar op een feestje tegen het lijf loopt, lijkt de arrogante leadzanger Jeff een hekel te hebben aan Fleur. Gelukkig heeft ze wel een fijne klik met Johan, de charmante drummer. Maar hoe komt het toch dat Jeff zo anders lijkt als hij begint te zingen? En waarom raakt Fleur daar zo van in de war?

Kristies debuut leest echt als een trein! Fleur trekt je meteen mee het verhaal in. En die Misty Figures… ❤️ Tja, wat zal ik zeggen? Die zijn zachtst gezegd totaal niet vervelend om over te lezen. Het is trouwens not your average rockband: Rock & Flirt vertelt de vier (totaal verschillende) verhalen van de bandleden en dit eerste deel smaakt énorm naar meer. Bestel Compleet van de wijs op bol.com! (uiteraard ook te lezen via Kobo Plus :)).

Op heterdaad – Danielle Carson

Zij is Miss New York. Hij moet haar beschermen. 

In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York’s Finest is een driedelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times. 

In de ogen van Violet Young is Nick Ryder zeker een van de beste dingen die de stad te bieden heeft. Hij is een van New Yorks knapste rechercheurs én de beste vriend van haar broer Keith. Violet heeft altijd een zwak gehad voor Nick, maar is ervan overtuigd dat ze in zijn ogen alleen ‘het zusje van’ is. Hun gekibbel en geplaag is niets meer dan dat, toch? Maar dan duikt er een stalker op die het op Violet gemunt lijkt te hebben en benoemt Nick zich als haar persoonlijke beschermer. Als dat maar goed gaat… 

Een waarschuwing is op zijn plaats… je wil namelijk niet stoppen met lezen! De heerlijke Amerikaanse vibes in dit boek komen gewoon van Nederlandse bodem! Wie bijvoorbeeld van De Royals serie houdt, zal hiervan smullen. Danielle had al een hele fanschare op lees- en schrijfplatform Wattpad en nu kunnen we dus genieten van al dat fijns in boekvorm. Bestel Op heterdaad op bol.com! (uiteraard ook te lezen via Kobo Plus :)).

BoekenBoeken

Iets nieuws onder de zon – Marieke Douwes

Het eerste deel in De duinen van Westzand, een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen, voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes in dit fictieve Noord-Hollandse kustdorpje. 

De vijfentwintigjarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven niet-bestaand en van haar baan bij het makelaarskantoor wordt ze ook al niet gelukkig. De oplossing? Een paar maanden Westzand. Rina, de flamboyante vriendin van de familie, heeft hulp nodig in haar winkel in het pittoreske kustdorpje. Daphne grijpt deze kans om er even tussenuit te gaan met beide handen aan. 

Het duurt niet lang of Daphne is volledig ingeburgerd. Maar Westzand heeft meer te bieden dan zon, zee en koppige zwerfgeitjes: de charmante kunstenaar Fernando brengt haar danig in de war. Niet alleen vanwege zijn helderblauwe ogen en tomeloze enthousiasme, maar ook omwille van zijn zesjarige evenbeeld: zijn zoontje Storm. Terwijl de weken maanden worden en haar terugkeer naar huis steeds dichterbij komt, zal Daphne moeten besluiten: waar is haar thuis?

Dit is zo’n lief verhaal! Westzand heeft een plekje in mijn hart veroverd, net als de kleine schatgraver en natuurlijk de knappe Fernando… kon ik mijn volgende vakantie maar naar dit schattige plaatsje boeken in plaats van het buitenland of de Veluwe 🙂 Heerlijk boek over je plek vinden (in een gigantisch warm bad) en met de nodige grappige noten tussendoor. Bestel Iets nieuws onder de zon op bol.com! (uiteraard ook te lezen via Kobo Plus :)).

Katzwijm – Brenda Broekhart

Een heerlijk feelgoodverhaal over liefde, vriendschap, liefde voor dieren en houden van jezelf zoals je bent. 

Didi Wantsum heeft het niet zo op mensen. En een relatie? Daar moet ze al helemaal niet aan denken. Didi geeft liever al haar liefde aan katten. Ze is dan ook de trotse eigenaresse van het kattenoppasbedrijf Snorriemorrie. In de vrije uurtjes brengt Didi haar tijd door met haar beste vrienden Berber en Sylvester en haar spinnende viervoeters Bonnie en Clyde. Eigenlijk is ze wel tevreden met haar leven. Hoewel, als een echte catlady zou haar geluk nog completer zijn als ze voor haar dertigste verjaardag een kitten van één specifiek ras zou krijgen: een Ragdoll. Een wens die ze heel duidelijk heeft gemaakt aan haar beste vrienden. Dat kan niet misgaan, toch? 

Berber en Sylvester denken daar anders over. Zij geven haar een Je-gaat-daten-en-dat-zal-je-weten-pakket, waardoor Didi met tegenzin de wereld van online dating instapt. Totdat ze iemand tegenkomt die haar meer doet dan ze dacht. Maar waarom is hij zo mysterieus? En waarom gaan de ontmoetingen steeds mis?

Nederland is met Brenda niet zomaar een hele fijne feelgood-schrijfster rijker, maar ook nog eens een met een geweldige humor. Naast de kwetsbare thema’s rondom zelfliefde is Katzwijm echt zo’n ontzettend grappig boek. De taalgrapjes, de monologen (tegen de katten ;)) en gewoon al die hilarische vergelijkingen en andere momenten. Ik ging stuk! En dan ook nog eindigen met zo’n ultiem feelgoodgevoel waarbij je eigenlijk de karakters nog helemaal niet wil missen. Bestel Katzwijm op bol.com! (uiteraard ook te lezen via Kobo Plus :)).

Heerlijke feelgood-series

Krijg je al zin om onder een dekentje op de bank te kruipen met een ereader? Net als mijn eigen aankomende trilogie, zijn dit ook nog eens allemaal series en dat betekent dat er de komende tijd nog zoveel meer fijne delen aankomen.

Welke van bovenstaande vier zou jij wel willen lezen?

Als je via de links in deze blog iets koopt, ontvang ik een klein beetje commissie. Wil je mij als auteur supporten? Bestel dan je boeken op bol.com via mijn affiliate links. Kost jou niks, en zo maak je een schrijver extra blij! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.