Beleefmomentjes #1 – Een nieuw huis!

een nieuw huis

Het is zover: ik ben verhuisd! Het voelt nog een beetje als ‘in between’ omdat ik de hele week nog naar Breda op en neer heb gereden, maar al mijn spullen staan nu dan echt onder hun nieuwe dak én we slapen hier. Een nieuw huis, een nieuw tijdperk, en eíndelijk weer even tijd voor een blog… een mooi moment om met een nieuwe categorie van start te gaan: beleefmomentjes! Naar het motto van mijn blog: (be)leef je leven. 

Nou heb ik de afgelopen maand wel zoveel belevenissen, happy moments en (al dan niet zo) mindful ervaringen gehad, dat ik er wel elke dag over zou kunnen schrijven. Dat zal niet gaan, maar je zult deze hoofdstukjes vaker voorbij zien komen.

Een “echt” huis

Uiteraard staat deel #1 in het teken van een nieuwe woning. Aangezien ik hiervoor in een kleine etage boven een winkel woonde (ook wel liefkozend ‘mijn postzegeltje’ genoemd) zijn er al héél veel kleine geluksmomentjes die te maken hebben met het wonen in een “echt” én gloednieuw huis:

  • Een vaatwasser. Eindelijk!
  • Een badkamer in plaats van een douche-en-wc-achter-een-schuifdeur
  • Met een regendouche waar VEEL water uitkomt in plaats van de 7 jaar oude douchekop waar aan alle kanten het water uit spuit, behalve uit de kop zelf
  • Niet meer via een ladder in de keuken naar de zolder
  • Koken op een kookplaat van 90cm…wat een ruimte!
 • Een eigen voordeur en geen twee trappen meer op naar boven

 En het wordt nog beter! Wat te denken van een bad, centrale verwarming (nee, dat had ik dus niet… al mag de vloerverwarming hier voorlopig ook nog niet aan ivm de nieuwe tegelvloer…brrr!) en vrijdag worden de gloednieuwe wasmachine en droger bezorgd. Een 4-zitsbank in plaats van die kleine Ektorp waar we amper met tweetjes op pasten. En natuurlijk samenwonen <3 

Van welke dingen genoot jij toen je in je huidige woning ging wonen? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.