Over Yvonne


Mijn naam is Yvonne en “vrolijke fladderaar” is een tagline die een groot deel van mijn lading eigenlijk wel dekt. 
Fladderen staat voor vrijheid. Voor afwisseling. Voor dingen op je eigen manier doen. En voor véél verschillende dingen doen. 

Schrijflustig

Schrijven heb ik altijd al graag gedaan. Mijn hoofd zoekt altijd naar de juiste woorden. En die woorden op papier zetten is voor mij een fijne, creatieve bezigheid. Door de jaren heen heb ik mijn schrijflust op verschillende manieren geüit. Ik schreef dagboeken vol en had tientallen penvrienden. Ik was lid van mailinglists en later van forums. Toen bloggen nieuw was, had ik natuurlijk een weblog. Tijdens mijn reizen (ik werkte 3 maanden op een Summercamp in Californië en trok 6 maanden door Australië) werden dit reisblogs en een profiel op Waarbenjij.nu. Ook in mijn werk deed ik veel met tekst. Ik kwam er achter dat het niet vanzelfsprekend is om een tekst te kunnen schrijven en dat ik daar meer mee wilde doen.

Twist & Turn

Een paar jaar geleden startte ik met Twist & Turn, waarmee ik content verzorg voor bedrijven (zoals webteksten, nieuwsbrieven, sociale media), artikelen schrijf, blogs redigeer, noem maar op.

Maar mijn eigen schrijfkriebels bleven bestaan. Een blog leek een logische keuze. Die zijn er echter al zoveel… Dat hield me tegen. Totdat ik me besefte dat dat de verkeerde drijfveer is om iets niet te doen. Dus nam ik de stap, en het resultaat staat voor je neus.

Vrolijke fladderaar

Ik ben dertiger en dol op reizen en belevingen (ik studeerde niet voor niets Vrijetijdsmanagement en Management Toerisme aan de NHTV in Breda). Als hobby heb ik meer attractieparken van binnen gezien dan menigeen in zijn hele leven bij elkaar. Om over het aantal achtbanen dat ik heb gedaan nog maar te zwijgen. Nog liever ga ik op pad om de échte wereld te ontdekken. Ver weg, maar ook dichtbij huis. Avonturen maak je zelf! Stilzitten kan ik niet zo goed; ik ben altijd bezig. Ik sport graag: kunstschaatsen in de winter, hardlopen (vooral) in de zomer en crossfit. Het geeft me energie om de rest van mijn leven ook zo leuk mogelijk in te richten. Op mijn eigen manier.

Beleef je leven! Happy & vol energie. Overal en op je eigen manier.

De blog

Wanneer je van nature een positieve instelling hebt, dan heb je niet zo in de gaten dat dit voor anderen niet altijd vanzelfsprekend is. Totdat je erachter komt dat het echt een stukje van jezelf is. En daar ben ik blij mee. Op Vrolijke Fladderaar schrijf ik over mijn kijk op de wereld, de dingen die mij aanspreken en blij maken, en hoe ik omga met de drukte van alledag. Mijn blog is niet bedoeld als lesje in geluk. Het geeft je een kijkje in mijn leven en mijn mindset, in mijn eigen ontdekkingstocht naar happiness. Doe ermee wat je wilt. Ik hoop je hier nog eens terug te zien!

Contact met mij opnemen? Dat kan hier.